Ny medarbeider til Regut i Oslo

Denne uken ble regionalt utdanningssenter i Helse Sør-Øst styrket med en ny medarbeider. Sølvi Nesse er engasjert for å jobbe med kursvirksomheten og mye annet.

Med Sølvi Nesse får regut en erfaren og kompetent fagperson.

​- Noe av det viktigste jeg skal arbeide med, er å få kursvirksomheten til å fungere så godt som mulig for våre viktigste brukere, nemlig LISene, forklarer Sølvi Nesse (61).

Den hyggelige damen forteller videre at hun også skal arbeide med å utvikle felles rutiner og styringssystemene for de fire regionale utdanningssentrene.

- I denne sammenhengen kommer jeg til å arbeide tett på vår påtroppende leder Kristijane Cook Hvaal som tiltrer neste uke.

Kompetent fagperson

Sølvi er innleid fra konsulentselskapet Metier OEC. Fra dette selskapet og andre sammenhenger har hun opparbeidet seg mer enn 25 års erfaring med prosjektledelse.

Med Sølvi får vi en erfaren og kompetent fagperson. Fra 2016 til 2019 var hun rådgiver i det tverregionale LIS-prosjektet del 1, del 2 og del 3. Hun kjenner feltet svært godt.

Den tidligere sykepleieren har over tyve års fartstid fra spesialisthelsetjenesten og har videreutdanning innen nevrokirurgi og operasjonssykepleie.

Ved det som den gang het Ullevål universitetssykehus har hun hatt flere lederstillinger ved ulike klinikker. Hun var også divisjonsdirektør for opplæring, rekruttering og videreutdanning. Se Sølvis LinkedIn-profil

Lærebok

Hun har en mastergrad i verdibasert ledelse fra Diakonhjemmets høgskole og er medforfatter til en lærebok om dagkirurgi fra 1996 som fortsatt brukes på sykepleiestudiet.

Vi ønsker Sølvi velkommen.

Kontakt oss i Helse Sør-Øst (Regut)

Tekst og foto: Ram Gupta

Fant du det du lette etter?