Introduksjonskurs (Fødselshjelp og kvinnesykdommer)

Ny ordning: Anbefalt kurs (34t) i Fødselshjelp og kvinnesykdommer

Læringsmål

Kursdeltageren får bred basiskunnskap om og i faget gynekologi og obstetrikk. Vi kommer inn på mange problemstillinger man kan oppleve på en vakt og håndtering av disse. Kurset gir en grunnleggende forståelse for faget.


Læringsmål: LM 1,38,55,56,57,113

Kursavgift

NOK 7450,- (Inkl lunsj 4/11)

NB! Det tas forbehold om indeksregulering.
Kursavgift refunderes ikke dersom avmelding kommer senere enn 1 måned før kursstart. Kursavgift refunderes ikke dersom deltaker ikke møter eller ikke fullfører kurset.

Deltakere

Maks 40

LIS er ansvarlig for å innhente aksept for kursdeltakelse fra arbeidsgiver før påmelding.

Kurskomite

Jette Stær-Jensen; jett@ahus.no  
Medlem kurskomite Ellen Marie Strøm-Roum; eesr@ahus.no

Litteratur

Litteraturforslag: Williams Gynecology, Nasjonal veileder i gynekologi, lokale veiledere, UpToDate, Legemiddelhåndboka, Obstetrics and Gynecology -BMJ Best Practice, Cochrane library, lovdata, ACOG Guidelines, NICE guidelines

Andre opplysninger

Mandag møtes de som ønsker til sosialt og felles middag på Villa Paradiso Munch Brygge. Det koster 220 kr per person og inkluderer Foccacia med aioli og oliven ved ankomst etterfulgt av utvalg av pizza som vi spiser til vi er forsynte. Da vi er en stor gruppe er det behov for bindende påmelding innen fredag 29.10.21. De som ønsker å delta VIPPSER 220 kr til Jette Stær-Jensen 41140032 med navn og sender samtidig en sms til samme telefonnr.

Program

Program (PDF)

 

Fant du det du lette etter?